Gauldal FK

GAULDAL FK

 

Fotball

 

Gauldal FK sine medlemmer handler til rabatterte priser i butikk, og via nett. Lurer du på noe er det fint om du sender oss en mail, eller på vår innboks på Facebook. 

 

REGISTRER DEG SOM MEDLEM VED Å TRYKKE PÅ KNAPPEN!

Vareutvalg

 

Gauldal FK har en samarbeidsavtale med Umbro. Denne avtalen låser klubben til å kun bruke Umbro sine produkter, noe som gjør at enkeltmedlemmer ikke får benytte andre merkevarer med GFK`s logo påtrykt. For at klubben skal få mest mulig tilbake fra Umbro, så oppfordres alle til å stille likt med Umbro sine produkter på kamper og turneringer.

Trykking av logoer og navn.

Klubbens sponsorlogoer, samt klubblogo. Kan kun trykkes på godkjente produkter. Trykking av navn skjer ihht klubbens bestemmelser.

Lagsbestillinger.

Skal hele laget ha et likt produkt. Så er det penger å spare på at vi får 1 bestilling på rett antall og størrelser. Hvor vi kan sende 1 faktura.

Leveringstid

 

Det er aldri noen garanti for at vi kan trykke produktet samme dag, men vi gjør det som står i vår makt for å klare å levere enkeltbestilligner i løpet av 2 virkedager. Er det lagsbestillinger, så er det å anbefale at dere kalkulerer med 1 uke på varer som vi har i butikken, og 2uker på varer som må bestilles. NB: Dette gjelder kun varer som skal påføres trykk!

UMBRO

 

Den største klubbleverandøren i Norge, her finner du produkter i flere forskjellige kvalitetsnivåer. Samt passform tilpasset Skandinaviske brukere. Scantrade som har Umbro i Norge, har lageret sitt i Vennesla. Beregne 2-3dager leveringstid.

 

SE MER HOS UMBRO

Klubbens utvalgte produkter

 

Her finner du produktene som GAULDAL FK har valgt å gå for. Siden er under utvikling, så linken er ikke aktiv.

 

 

Til GFK Kolleksjon

Sport 1 Melhus

 

Vi har egen nettbutikk, Opplevsport.no Gå inn på den siden så finner du GAULDAL FK sine Umbro produkter, samt andre produkter som kan være aktuelle.

 

Opplevsport.no

Tlf : 72 87 03 07


Kontakt oss:

klubb.melhus@sport1.no