Gimse IL

GIMSE IL

 

Fotball • Trim • Allidrett

 

Gimse IL sine medlemmer handler til rabatterte priser i butikk, og via nett. Lurer du på noe er det fint om du sender oss en mail, eller på vår innboks på Facebook. 

 

REGISTRER DEG SOM MEDLEM VED Å TRYKKE PÅ KNAPPEN!

Vareutvalg

 

Gimse IL har en samarbeidsavtale med Puma. Denne avtalen låser klubben til å kun bruke Puma sine produkter, noe som gjør at enkeltmedlemmer ikke får benytte andre merkevarer med Gimse IL logo påtrykt. Her er det selvfølgelig mer miljøvennlig å slite ut eldre Adidas produkter, før man kjøper nye Puma produkter. Men ved større turneringer, så oppfordres alle til å stille likt med Puma sine produkter.

Trykking av logoer og navn.

Klubbens sponsorlogoer, samt klubblogo. Kan kun trykkes på godkjente produkter. Trykking av navn skjer ihht klubbens bestemmelser.

Lagsbestillinger.

Skal hele laget ha et likt produkt. Så er det penger å spare på at vi får 1 bestilling på rett antall og størrelser. Hvor vi kan sende 1 faktura.

Leveringstid

 

Det er aldri noen garanti for at vi kan trykke produktet samme dag, men vi gjør det som står i vår makt for å klare å levere enkeltbestilligner i løpet av 2 virkedager. Er det lagsbestillinger, så er det å anbefale at dere kalkulerer med 1 uke på varer som vi har i butikken, og 2uker på varer som må bestilles. NB: Dette gjelder kun varer som skal påføres trykk!

PUMA

 

En av de raskest voksende klubbleverandørene i verden. Vi henter varene fra Puma`s lager i Sverige, hvor de pakkes og sendes samme dag hvis bestillingen kommer til de før kl 1200. beregne 3-4dager før produktet ankommer Sport 1 Melhus. NB: alle bestillinger må gå via Sport 1 Melhus.

 

SE MER HOS PUMA

Klubbens utvalgte produkter

 

Her finner du noen av produktene som Gimse IL har valgt å gå for. Siden er under utvikling, så det kommer mer etterhvert.

 

 

Til Basic produktene 

Sport 1 Melhus

 

Vi har egen nettbutikk, Opplevsport.no Gå inn på den siden så finner du Gimse IL sine Puma Produkter, samt andre produkter som kan være aktuelle.

 

Opplevsport.no

Tlf : 72 87 03 07


Kontakt oss:

klubb.melhus@sport1.no