Buvik IL

BUVIK IL

 

~ Langrenn ~

 

Buvik IL sine medlemmer handler til rabatterte priser i butikk, og via nett. Lurer du på noe er det fint om du sender oss en mail, eller på vår innboks på Facebook. 

Vareutvalg

 

Buvik IL har en samarbeidsavtale med Original Bekledning. Denne avtalen binder Sport 1 Melhus med Buvik IL og Original. Original leveres av Swix Norge, og sørger for ett prisgunstig og godt alternativ til merkevaren Swix. Alle bestillinger gjøres direkte mellom klubb og Original, slik at Sport 1 Melhus kun bli utleveringsstedet for varene.

Trykking av logoer og navn.

Klubbens sponsorlogoer, samt klubblogo. Kan kun trykkes på godkjente produkter. Trykking av navn skjer ihht klubbens bestemmelser.

Lagsbestillinger.

Skal hele laget ha et likt produkt. Så er det penger å spare på at vi får 1 bestilling på rett antall og størrelser. Hvor vi kan sende 1 faktura.

Leveringstid

 

Det er aldri noen garanti for at vi kan trykke produktet samme dag, men vi gjør det som står i vår makt for å klare å levere enkeltbestilligner i løpet av 2 virkedager. Er det lagsbestillinger, så er det å anbefale at dere kalkulerer med 1 uke på varer som vi har i butikken, og 2uker på varer som må bestilles. NB: Dette gjelder kun varer som skal påføres trykk!

ORIGINAL

 

Design din egen klubbdress, og benytt deg av modeller fra Kalas, Swix, eller Bavac som utgangspunkt. Her får du med andre ord anerkjent passform på ditt produkt. 

 

SE MER HOS ORIGINAL

Klubbens utvalgte produkter

 

Her finner du produktene som BUVIK IL SKI har valgt å gå for. 

 

 

BUVIK IL SKI BEKLEDNING

Sport 1 Melhus

 

Vi har egen nettbutikk, Opplevsport.no Gå inn på den siden så finner du andre produkter som kan være aktuelle.

 

Opplevsport.no