Flå IL

FLÅ IL

 

Håndball ~ Ski ~ Trim 

 

Flå IL sine medlemmer handler til rabatterte priser i butikk, og via nett. Lurer du på noe er det fint om du sender oss en mail, eller på vår innboks på Facebook.

 

REGISTRER DEG SOM MEDLEM VED Å TRYKKE PÅ KNAPPEN UNDER! 

Vareutvalg

 

Flå IL har en samarbeidsavtale med Umbro/Fibra. Denne avtalen låser klubben til å kun bruke Umbro/Fibra sine produkter, noe som gjør at enkeltmedlemmer ikke får benytte andre merkevarer med Flå IL`s logo påtrykt. For at klubben skal få mest mulig tilbake fra Umbro/Fibra, så oppfordres alle til å stille likt med Umbro/Fibra sine produkter på kamper, turneringer, og stevner.

Trykking av logoer og navn.

Klubbens sponsorlogoer, samt klubblogo. Kan kun trykkes på godkjente produkter. Trykking av navn skjer ihht klubbens bestemmelser.

Lagsbestillinger.

Skal hele laget ha et likt produkt. Så er det penger å spare på at vi får 1 bestilling på rett antall og størrelser. Hvor vi kan sende 1 faktura.

Leveringstid

 

Det er aldri noen garanti for at vi kan trykke produktet samme dag, men vi gjør det som står i vår makt for å klare å levere enkeltbestilligner i løpet av 2 virkedager. Er det lagsbestillinger, så er det å anbefale at dere kalkulerer med 1 uke på varer som vi har i butikken, og 2uker på varer som må bestilles. NB: Dette gjelder kun varer som skal påføres trykk!

UMBRO

 

Den største klubbleverandøren i Norge, her finner du produkter i flere forskjellige kvalitetsnivåer. Samt passform tilpasset Skandinaviske brukere. Scantrade som har Umbro i Norge, har lageret sitt i Vennesla. Beregne 2-3dager leveringstid.

 

SE MER HOS UMBRO

Klubbens utvalgte produkter

 

Her finner du produktene som FLÅ IL har valgt å gå for. Siden er under utvikling, så det kommer flere avdelinger ASAP.

 

 

Håndball

Sport 1 Melhus

 

Vi har egen nettbutikk, Opplevsport.no Gå inn på den siden så finner du FLÅ IL sine Umbro produkter, samt andre produkter som kan være aktuelle.

 

Opplevsport.no