SKAUN HK

SKAUN HÅNDBALLKLUBB

 

 

Skaun HK sine medlemmer handler til rabatterte priser i butikk, og via nett. Lurer du på noe er det fint om du sender oss en mail, eller på vår innboks på Facebook. 

 

REGISTRER DEG SOM MEDLEM VED Å TRYKKE PÅ KNAPPEN!


Vareutvalg

 

Gimse IL har en samarbeidsavtale med Puma. Denne avtalen låser klubben til å kun bruke Puma sine produkter, noe som gjør at enkeltmedlemmer ikke får benytte andre merkevarer med Gimse IL logo påtrykt. Her er det selvfølgelig mer miljøvennlig å slite ut eldre Adidas produkter, før man kjøper nye Puma produkter. Men ved større turneringer, så oppfordres alle til å stille likt med Puma sine produkter.

Trykking av logoer og navn.

Klubbens sponsorlogoer, samt klubblogo. Kan kun trykkes på godkjente produkter. Trykking av navn skjer ihht klubbens bestemmelser.

Lagsbestillinger.

Skal hele laget ha et likt produkt. Så er det penger å spare på at vi får 1 bestilling på rett antall og størrelser. Hvor vi kan sende 1 faktura.

Leveringstid

 

Det er aldri noen garanti for at vi kan trykke produktet samme dag, men vi gjør det som står i vår makt for å klare å levere enkeltbestilligner i løpet av 2 virkedager. Er det lagsbestillinger, så er det å anbefale at dere kalkulerer med 1 uke på varer som vi har i butikken, og 2uker på varer som må bestilles.
NB: Dette gjelder kun varer som skal påføres trykk!

UMBRO

-SCANTRADE-

 

Scan Trade AS er et av Norges største merkevarehus innen sport med over 30 års erfaring, og forvalter merkevarene Umbro, Fibra, Scott ogProline med flere. Vi er 40 ansatte, hvorav 34 er lokalisert i Vennesla - like utenfor Kristiansand og 6 distriktsselgere fordelt over resten av landet. Vi betjener rundt 500 klubber i Norge med utstyr og bekledning. Vår visjon er at vi skal være Nordens ledende leverandør innen all organisert idrett.

Klubbens utvalgte produkter

 

Her finner du noen av produktene som Gimse IL har valgt å gå for. Siden er under utvikling, så det kommer mer etterhvert.

 

 

Til Basic produktene 

Sport 1 Melhus

 

Vi har egen nettbutikk, Opplevsport.no Gå inn på den siden så finner du Gimse IL sine Puma Produkter, samt andre produkter som kan være aktuelle.

 

Opplevsport.no