Trønder-Lyn IL

TRØNDER-LYN IL

 

~ Håndball ~

 

Trønder-Lyn IL sine medlemmer handler til rabatterte priser i butikk, og via nett. Lurer du på noe er det fint om du sender oss en mail, eller på vår innboks på Facebook. 

 

REGISTRER DEG SOM MEDLEM VED Å TRYKKE PÅ KNAPPEN!

Vareutvalg

 

Trønder-Lyn IL har en samarbeidsavtale med Hummel. Denne avtalen låser klubben til å kun bruke Hummel sine produkter, noe som gjør at enkeltmedlemmer ikke får benytte andre merkevarer med Flå IL`s logo påtrykt. For at klubben skal få mest mulig tilbake fra Hummel, så oppfordres alle til å stille likt med Hummel sine produkter på kamper, turneringer, og stevner.

Trykking av logoer og navn.

Klubbens sponsorlogoer, samt klubblogo. Kan kun trykkes på godkjente produkter. Trykking av navn skjer ihht klubbens bestemmelser.

Lagsbestillinger.

Skal hele laget ha et likt produkt. Så er det penger å spare på at vi får 1 bestilling på rett antall og størrelser. Hvor vi kan sende 1 faktura.

Leveringstid

 

Det er aldri noen garanti for at vi kan trykke produktet samme dag, men vi gjør det som står i vår makt for å klare å levere enkeltbestilligner i løpet av 2 virkedager. Er det lagsbestillinger, så er det å anbefale at dere kalkulerer med 1 uke på varer som vi har i butikken, og 2uker på varer som må bestilles. NB: Dette gjelder kun varer som skal påføres trykk!

Hummel

 

En av de store klubbleverandøren på håndballtøy i Europa, her finner du produkter i flere forskjellige kvalitetsnivåer. Samt passform tilpasset Skandinaviske brukere. Assistco har noen varer på lager i Norge, og noen på sitt lager i Danmark. Beregne 2-5dager leveringstid.

 

SE MER HOS HUMMEL

Klubbens utvalgte produkter

 

Her finner du produktene som TRØNDER-LYN IL har valgt å gå for. Siden er under utvikling, så det vil komme flere produkter etterhvert.

 

 

Til Produktene

Sport 1 Melhus

 

Vi har egen nettbutikk, Opplevsport.no Gå inn på den siden så finner du TRØNDER-LYN IL sine Hummel produkter, samt andre produkter som kan være aktuelle.

 

Opplevsport.no